Eveniment

MW Green Power Export Bucureşti a emis obligaţiuni de 3 mil. lei: dobândă semestrială de 8%

MW Green Power Export Bucureşti a emis obligaţiuni de 3...

Autor: Tibi Oprea

17.10.2019, 14:16 609

MW Green Power Export Bucureşti, producător de energie electrică verde, a organizat un plasament privat în cadrul căruia au fost emise un număr de 30.380 de obligaţiuni nominative, neconvertibile şi nesubordonate, în valoare totală de 3,03 mil. lei şi cu o rată a cuponului de 8%.

Scadenţa emisiunii este în decembrie 2021, iar cupoanele sunt plătibile semestrial. Brokerul ales pentru listarea obligaţiunilor MW Green Power Export este Tradeville, potrivit informaţiilor ZF.

“Obligaţiunile sunt garantate cu venituri ce reprezintă sumele ce vor fi încasate de către emitent ca urmare a comercializării energiei electrice produse”, transmit reprezentanţii Tradeville.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat joi emiterea certificatului de înregistrare a obligaţiunilor emise de două societăţi, respectiv firma de leasing Capital Leasing IFN Bucureşti, parte a Capital Group, şi MW Green Power Export Voluntari, în vederea admiterii la tranzacţionare pe sistemul alterantiv de tranzacţionare AeRO administrat de Bursa de la Bucureşti

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO