Eveniment

Naţionala României se pregăteşte de primele meciuri din 2020

Naţionala României se pregăteşte de primele meciuri...

Autor: Sebastian Ujica

30.08.2020, 21:26 80

Naţionala României se pregăteşte de primele meciuri din 2020 şi de debutul lui Mirel Rădoi. România va întâlni Irlanda de Nord pe 4 septembrie şi Austria pe 7 septembrie. O parte dintre stranieri au ajuns duminică la Mogoşoaia la reuniunea lotului.

Naţionala României revine pe teren. Sunt primele meciuri din 2020 după pauza provocată de pandemie. Noul selecţioner, Mirel Rădoi, va debuta pe banca naţionalei mari după succesul avut la tineret.

Stranierii au ajuns deja în România. Reunirea lotului a avut loc la Mogoşoaia, iar selecţionerul Mirel Rădoi şi atacantul George Puşcaş au apărut în faţa presei.

„Sunt emoţii pozitive. Abia aştept să încep să lucrez cu băieţii. Pe unii îi ştiu de când activam. Pe unii i-am antrenat la FCSB, pe alţii la naţionala de tineret şi abia aştept să lucrăm împreună”, spune Mirel Rădoi, selecţionerul României.

„Eu cred că ar trebui să pornim cu gândul că avem şansa de a câştiga grupa. Acesta este punctul de plecare al nostru pentru că e cel mai important”, susţine George Puşcaş, atacant Reading.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO