Eveniment

Naţionala României va merge la Lyon cu trenul

Naţionala României va merge la Lyon cu trenul

Autor: Claudiu Giurgea

18.06.2016, 10:38 1734

După două săptămâni de la sosirea în Franţa, tricolorii vor părăsi pentru prima dată zona Parisului. Sâmbătă dimineaţa, echipa va face deplasarea spre Lyon cu un tren de mare viteză.

Tot sâmbătă, de la ora 21:30, la Stade de Lyon, reprezentativa noastră va susţine antrenamentul oficial dinaintea ultimul joc din faza grupelor, ultima şedinţă de pregătire a naţionalei înaintea duelului decisiv pentru calificare. Cu 45 de minute înainte de antrenamentul oficial, selecţionerul Anghel Iordănescu şi trei dintre componenţii primei reprezentative vor participa la conferinţa de presă dinaintea jocului.

Arena pe care se va juca meciul cu Albania, Stade de Lyon, are 59.000 de locuri şi a fost inaugurată în ianuarie 2016.

Stadionul se află în comuna Decines-Charpieu, la 10 kilometri de Lyon, şi face parte din complexul sportiv al lui Olympique Lyonnais, care se întinde pe aproximativ 50 de hectare.

Stade de Lyon l-a înlocuit pe vechiul Stade de Gerland, acolo unde OL a jucat meciurile de pe teren propriu începând cu anul 1950. Construcţia noii arene a început în octombrie 2012.

Partida România - Albania, programată duminică, de la ora 22:00, este a treia pe care stadionul din Lyon o găzduieşte la turneul final, după Belgia - Italia 0-2 şi Ucraina - Irlanda de Nord 0-2. Pe Stade de Lyon se va mai juca şi Ungaria - Portugalia (grupa F, 22 iunie), o optime de finală (26 iunie) şi o semifinală (6 iulie).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO