Eveniment

Neînţelegerile continuă în PSD. Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, întrebat dacă numărul de ministere trebuie redus: ”Da! Mai puţin cu amante, cu cumetrii”. La PS3 continuă concedierile, după ce deja a dat afară 250 de oameni

Neînţelegerile continuă în PSD. Primarul Sectorului 3...

Autor: Alexandru Costea

13.06.2019, 12:15 777

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, joi, înaintea Comitetului Executiv PSD, că numărul de ministere şi numărul de angajaţi din Guvern trebuie reduse, precizând că trebuie "mai puţin cu amante, cu cumetrii...". Edilul a spus că el a disponibilizat până acum 250 de oameni din primărie. 

"Da! Şi mai ales numărul de angajaţi. Mai puţin cu cumetrii, mai puţin cu din astea ..da da da, mult mai puţin. Eu în presă am văzut. (...) Consider că este absolut necesar, sunt două lucruri absolut necesare: 1. să transparentizăm activitatea Guvernului şi a administraţiei centrale în general. Este cea mai .lipsită de transparenţă publică administraţie din Europa. Este inadmisibil, noi nu suntem Africa, nu suntem Congo. 2. Să transperntizăm activitatea, adică vreau să văd şi eu câţi angajaţi are ministerul cutare şi care e fişa postului pentru fiecare şi activitatea lor zilnică, ceea ce noi, la Primăria Sectorului 3, tocmai aprobăm astăzi, în şedinţă de Consiliu. Toate ministerele, nu unul în mod special", a declarat Robert Negoiţă.

Edilul a precizat că va continua disponibilizările la Primăria Sectorului 3.

"Anul trecut, am disponibilizat peste 200 de oameni din Primăria Sectorului 3, iar anul acesta, până acum, undeva peste 50 de persoane până acum şi, până la finalul anului o să rezolvăm problema asta", a mai spus Robert Negoiţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO