Eveniment

Nelu Iordache a câştigat un nou contract de 80 mil. lei cu statul pentru drumuri

Autor: Neagu Lidia-Ileana

23.03.2011, 23:36 40

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale dinRomânia (CNADNR) a semnat un contract de modernizare a drumuluinaţional (DN) 5 Bucureşti - Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, de80,26 mil. lei, fără TVA, cu compania Romstrade, controlată de omulde afaceri Nelu Iordache.

Lucrările se desfăşoară pe o distanţă de 11,6 km şi vizeazăasigurarea infrastructurii de bază necesară cererii de transport încreştere către graniţa cu Bulgaria, respectiv Vama Giurgiu, searată într-un comunicat al CNADNR.

Din valoarea totală a contractului, 55,58 mil. lei reprezintăfinanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, prin FondulEuropean de Dezvoltare Regională, restul sumei fiind asigurat de labugetul de stat. Romstrade, înregistrată în comunaAdunaţii-Copăceni, este parte a unui grup controlat de NeluIordache (desen), care mai include companiile Blue Air, Direct AeroServices, Blue Aero şi La Moşie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO