Eveniment

Nelu Tătaru, Ministru Sănătăţii, va verifica în cursul zilei de luni spitalele din Focşani şi Galaţi. Ce se întâmplă cu spitalul din Focşani

Nelu Tătaru, Ministru Sănătăţii, va verifica în...

Autor: Otilia Serescu

13.04.2020, 09:17 104

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, va merge, luni, la Focşani şi Galaţi pentru a evalua situaţia unităţilor sanitare din aceste localităţi şi a pentru a decide măsurile necesare în aceste cazuri, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Conform sursei citate, la Galaţi, ministrul Sănătăţii va vizita, în prima etapă, Căminul de bătrâni „Sf. Ilie”, unde au fost înregistrate mai multe cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus şi chiar decese.

Ministrul Sănătăţii a spus, duminică, faptul că este posibil ca la Focşani să fie desemnată o conducere militară. Nelu Tătaru a declarat că directorul Spitalului din Vrancea, Constantin Mândrilă, este confirmat cu noul coronavirus şi că acesta ar fi plecat cu toate documentele.

„Dacă e să ne raportăm la tot oraşul, Spitalul Militar are 35 de cadre infectate, două cadre la ISU, un cadru la Jandarmerie, mai multe cadre la Poliţie, la nivelul Spitalului Judeţean managerul este confirmat pozitiv, a şi plecat din spital - că a plecat cu toată documentaţia şi ce mai avea prin birou este o problemă”, a spus Nelu Tătaru la Digi24 TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO