Eveniment

Niculae a venit la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul privind subminarea economiei naţionale

Niculae a venit la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul privind subminarea economiei naţionale

Autor: Cătălin Lupăşeanu

09.01.2012, 10:07 349

Ioan Niculae a venit, luni, la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul privind subminarea economiei naţionale, în care sunt cercetaţi 40 de foşti şi actuali şefi din Romgaz, Ministerul Economiei şi ANRE, care l-ar fi ajutat pe patronul InterAgro să obţină mari cantităţi de gaze la preţ subevaluat.

Omul de afaceri Ioan Niculae a venit la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) însoţit de avocaţi.

"Asistăm la subminarea economiei naţionale, o mică părticică din ea, la un agent economic". "Dar nu noi am făcut-o, ei o fac cu noi. Nu am văzut acuzaţiile", a spus Ioan Niculae la intrarea în sediul DIICOT.

Totodală, la DIICOT s-a prezenta şi Darius Meşca, secretar de stat pentru energie în Ministerul Economiei în perioada 2005-2009, cercetat în acest dosar.

Patruzeci de persoane cu funcţii de conducere din Romgaz, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi ANRE sunt cercetate penal pentru complot şi subminarea economiei naţionale, a informat, în 4 ianuarie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO