Eveniment

Nicuşor Dan a anunţat în această seară că USB, numărul doi la nivelul Capitalei, se transformă într-un partid la nivel naţional

Nicuşor Dan a anunţat în această seară că USB,...

Autor: Alina Mihai

05.06.2016, 21:26 4823

Nicuşor Dan le-a mulţumit tuturor persoanelor care l-au sprijinit în campania electorală, iar faptul că "bucureştenii au aflat de USB, li se datorează".

"USB este format din oameni care nu au mai făcut politică până acum, oameni care sunt competenţi şi care fac sacrificii în cariera lor. Nu o facem pentru bani ci pentru binele comun, pentru că actuala clasă politică ne-a dezamăgit de atîtea ori", a declarat candidatul la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan.

El a precizat că întrucât lipsea o forţă politică care să reprezinte cetăţenii în lupta cu corupţia, "USB va deveni Uniunea Salvaţi România şi va lupta la alegerile parlamentare din toamnă".

"Avem uşile deschise pentru cei care luptă cu sistemul şi sperăm să aducem în Parlament o forţă nouă", a declarat liderul USB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO