Eveniment

Nicuşor Dan revine în prim-plan: Dacă toate partidele de Opoziţie vor susţine un alt candidat, nu o să candidez

Nicuşor Dan revine în prim-plan: Dacă toate partidele...

Autor: Alexandru Costea

26.11.2019, 11:42 854

Deputatul independent Nicuşor Dan a declarat, marţi, că nu va candida pentru funcţia de primar general al Capitalei dacă toate partidele de Opoziţie vor susţine un alt candidat. ”În alte variante, mai vorbim”, a continuat el.

”Am spus că Opoziţia trebuie să aibă un candidat unic împotriva Gabrielei Firea şi ce se întâmplă în ultimile luni dovedeşte că am avut dreptate. (...) Opoziţia trebuie să fie unită. Am spus că mă consider persoana cea mai potriviă pentru a fi candidatul Opoziţiei. Mă recomandă cei aproape 15 de muncă pentru acest oraş, cele 180.000 de voturi pe care bucureştenii mi l-eau acordat în urmă cu trei ani. Sondajele confirmă acest lucru”, a declarat Nicuşor Dan.

El a precizat că a continuat discuţiile cu partidele de Opoziţie, afirmând că este optimist că liderii partidelor de Opoziţie au înţeles ce doresc bucureştenii.

Întrebat dacă va candida chiar dacă nu va fi susţinut de USR, el a răspuns: ”Sunt foarte multe scenarii. În situaţia în care va exista un candidat agreat de toate partidele de Opoziţia şi care nu sunt eu, să fiţi siguri că nu o să candidez. În alte variante, mai vorbim”.

Nicuşor Dan şi-a lansat marţi siteul de campanie, alături de Cosette Chichirău şi Stelian Ion.

USR Bucureşti a decis susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, candidat independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO