Eveniment

Nimeni nu pare să mai creadă prognoza de creştere economică a guvernului. Mercer Marsh Benefits: Previziunea noastră pentru creşterea economică a României în 2019 este de 3,4%

Nimeni nu pare să mai creadă prognoza de creştere...

Autor: Răzvan Botea

20.03.2019, 12:33 275

Reprezentanţii Mercer Marsh Benefits, parte a Marsh România, cel mai mare broker de asigurări din România pe segmentul corporate, previzionează o creştere economică de 3,4% anul acesta pentru România, cu 2,1 puncte procentuale mai puţin decât prognoza guvernului român de 5,5%, pe care a construit bugetul din 2019.

„Vedem o creştere economică de 3,4% în 2018 pentru România, motorul principal fiind creşterea repetată a salariului minim pe economie, nu vorbim de o creştere sustenabilă”,a  spus Gabriela Nechita, talent information solution leader Romania, Mercer Marsh Benefits, în cadrul unui eveniment organizat de companie.

Astăzi Mercer Marsh Benefits România a lansat studiul anual Total Remuneration Survey, un chestionar care arată situaţia salariilor şi oferă o prognoză a evoluţiei acestora. În România, compania vede o creştere mediană a salariilor de 5 procente în 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO