Eveniment

Ninge tot weekendul la munte. Cum arată pârtiile

Ninge tot weekendul la munte. Cum arată pârtiile

Autor: Departamentul Corespondenţi

11.03.2017, 06:54 129

Mii de turişti sunt aşteptaţi şi în acest weekend pe Valea Prahovei, mai ales că pârtiile sunt perfect funcţionale. Pe pârtiile de schi din Predeal şi Sinaia stratul mediu de zăpadă este de 30 cm în Predeal şi 35 cm.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de ninsori în zona montană pentru acest weekend. Specialiştii spun că se va depune un nou strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60...70 km/h.

"Condiţiile meteo sunt ideale pentru ca iarna să se menţină la munte. Cu atât mai mult recomandăm să mergeţi la schi şi să vă bucuraţi de soare şi zăpadă. Dacă sunteti nerăbdatori şi vreţi să scurtaţi timpul de aşteptare de la caserie, puteţi să achiziţionaţi de acasă sau de pe telefon, skipass-ul sau biletul simplu, online, de pe www.teleferic.ro din secţiunea Cumpara Online. Tot pe website-ul Teleferic Prahova puteţi să intraţi pentru informaţii adiţionale, actualizări zilnice şi webcam-uri live", transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova.

De altfel, societatea pune la dispoziţie şi un site unde pot fi urmărite, în timp real, pârtiile:

http://www.teleferic.ro/live-webcam/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO