Eveniment

Noi reguli pentru unul dintre cele mai mari evenimente din lumea cinematografiei: Festivalul de film de la Veneţia solicită participanţilor purtarea măştii în timpul ecranizărilor

Noi reguli pentru unul dintre cele mai mari evenimente...

Autor: Alexandru Gologan

21.08.2020, 08:44 53

Festivalul de film de la Veneţia este prima mare expoziţie cinematografică din timpul pandemiei, iar organizatorii au solicitat participanţilor teste COVID-19 dacă provin din afara Europei. Cinefilii sunt obligaţi să poarte mască în timpul proiecţiilor.

Festivalul de film de la Veneţia va fi primul eveniment de film de la începutul pandemiei şi este unul dintre primele evenimente internaţionale importante pe care Italia le găzduieşte după ce a devenit epicentrul COVID-19 în Europa.

Festivalul se va desfăşura în perioada 2-12 septembrie şi va avea un nou set de reguli adaptat situaţiei pandemice.

Cinefilii vor trebui să achiziţioneze biletele şi să îşi rezerve locurile online din timp pentru că anumite locuri vor rămâne libere în conformitate cu liniile directoare aprobate.

Participanţii sunt obligaţi să poarte măşti în timpul proiecţiilor iar cei care vin din afara Europei vor trebui să facă un test COVID.

Organizatorii bienalei veneţiene au declarat că liniile directoare au fost elaborate sub îndrumarea oficialilor locali din domeniul sănătăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO