Eveniment

Nouă acuzaţie de şantaj pentru Dan Diaconescu; Ghezea, fost director la Atac, învinuit în dosarul OTV

14.07.2010, 15:20 51

Fostul director al publicaţiei Atac la persoană Mihai Ghezeaeste pus sub învinuire în dosarul OTV, iar patronul postului, DanDiaconescu, este acuzat de o nouă infracţiune de şantaj, audeclarat miercuri pentru Mediafax surse judiciare.

Anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează opercheziţie, miercuri, la sediul OTV din Bulevardul Preciziei,măsura fiind dispusă în dosarul privindu-i pe realizatorii DanDiaconescu şi Doru Pârv, acuzaţi de şantaj.

Tot miercuri, procurorii anticorupţie l-au audiat pe omul deafaceri Petru Paul Ţârdea, care în 2005 l-a denunţat pe DanDiaconescu în legătură cu fapte similare celor pentru care s-aînceput urmărirea penală faţă de cei doi realizatori TV în cazulprimarului comunei Zărand, Ion Moţ, respectiv şantaj.

În acelaşi dosar, respectiv cel constituit în urma denunţului luiŢârdea, era vizat şi Mihai Ghezea, directorul general de atunci alpublicaţiei Atac la persoană. Ghezea şi-a întrerupt cooperarea cuAtac la persoană în octombrie 2009, când şi-a cesionat şi acţiuniledeţinute la compania care edita publicaţia. Citiţi mai mult despreacuzaţiile aduse lui DanDiaconescu pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO