Eveniment

Nouă persoane, rănite într-un accident pe DJ 709B, în comuna arădeană Şofronea

Nouă persoane, rănite într-un accident pe DJ 709B, în...

Autor: Departamentul Corespondenti

30.04.2016, 11:36 114

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pîrvulescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că un tânăr de 26 de ani aflat la volanul maşinii sale a intrat într-o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism condus de către un bărbat de 35 de ani.

"În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Accidentul a avut loc pe DJ 709B, în comuna Şofronea de lângă municipiul Arad.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma impactului dintre cele două maşini nouă persoane au fost rănite, respectiv şoferii celor două maşini au suferit leziuni grave, iar şapte pasageri leziuni uşoare.

"Am găsit o victimă încarcerată inconştientă, o victimă inconştientă proiectată în afara maşinii şi încă şapte victime, cu leziuni minore sau care nu le puneau viaţa în pericol. Au fost alertate toate echipajele SMURD din zonă: cel al Detaşamentului Arad şi de la Ineu, Chişineu Criş şi Vladimirescu, de asemenea, cinci ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Victima încarcerată a fost extrasă şi predată în viaţă, în stare gravă, către echipajul SMURD, iar celelalte victime au fost preluate de celelalte echipaje SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad", a spus Pleşca.

Răniţii au vârste cuprinse între 15 şi 38 ani, printre care şi patru fete de 15 şi 16 ani.

Într-un alt accident produs tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 79 Arad-Oradea, în zona localităţii Nădab, un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită din plin de un TIR. Şoferul autocamionului şi alte două persoane din maşina mică au fost grav rănite. Impactul a fost atât de puternic, încât TIR-ul a târât maşina circa o sută de metri de pe şosea până pe câmpul de la marginea drumului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO