Eveniment

Noua preşedintă ANAF, Mirela Călugăreanu, ţinteşte încadrarea deficitului bugetar în 3% din PIB

Noua preşedintă ANAF, Mirela Călugăreanu, ţinteşte...

Autor: Dan Straut

18.07.2017, 19:02 110

De asemenea, „vom acorda o atenţie sporită relaţiei Fisc-contribuabil, pe de-o parte, în vederea stimulării conformării voluntare, iar pe de altă parte pentru creşterea încrederii acestora în instituţia fiscală”, a mai afirmat noua preşedintă ANAF.

Mirela Călugăreanu a fost numită în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în urma deciziei prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial nr. 0573 din 18 iulie 2017.

„Mirela Călugăreanu dispune de o experienţă vastă în domeniul fiscal, de mai bine de 26 de ani, atât în activitatea de colectare a veniturilor publice, cât şi în administraţia publică, în general. Principalele obiective stabilite de noua conducere ANAF vizează eficientizarea colectării veniturilor bugetare, recuperarea sumelor neîncasate la buget şi realizarea veniturilor bugetare prognozate pentru acest an”, se arată într-un comunicat al ANAF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO