Eveniment

Nouă secţii de votare cu prezenţă de 100% până la ora 10.00

Nouă secţii de votare cu prezenţă de 100% până la...

Autor: Departamentul Politic

06.10.2018, 13:44 1283

Una dintre secţiile în care prezenţa este de 100% este cea deschisă la Şcoala Generală din localitatea Cadea, jud. Bihor, unde au votat toţi cei 932 de oameni aflaţi pe listă şi chiar o persoană în plus, pe listele suplimentare.

Procent de 100% a fost înregistrat şi la o secţie din localitatea Bisoca, judeţul Buzău, unde au votat deja toţi cei 487 de oameni aflaţi pe listele electorale.

De asemenea, cei 105 votanţi aflaţi pe lista de la secţia deschisă la Căminul Cultural Saciova, din Covasna au votat deşi judeţul este, în comparaţie cu situaţia naţională, printre judeţele codaşe cu o prezenţă de 0,47% la ora 10.00

Alte şase secţii de votare, cele mai multe din mediul rural, au înregistrat deja voturile tuturor celor de pe listele electorale: secţie din Laju (jud. Dolj), Valea Mantei (jud. Prahova), Luminişu (jud. Sălaj), Cralovăţ (jud. Timiş), Beneşti şi Păteşti (jud. Vâlcea).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO