Eveniment

Noul francizat al Burger King a deschis primul restaurant din România în Veranda Mall din zona Obor din Capitală

Restaurantul din Veranda Mall este primul deschis de noul francizat, potrivit datelor ZF

Restaurantul din Veranda Mall este primul deschis de noul francizat, potrivit datelor ZF

Autor: Cristina Roşca

21.04.2023, 00:05 2201

♦ În luna decembrie a anului trecut, compania Rex Concepts Bk România, care operează franciza Burger King în România, conform datelor ZF, a primit o infuzie de capital 25,3 mil. lei (5,4 mil. euro), bani ce vor merge, cel mai probabil, către dezvoltare.

Noul francizat al Burger King în România şi în ţările din regiune a deschis primul restaurant de pe plan local în centrul comercial Veranda Mall din zona Obor din Capitală.

„Suntem foarte bucuroşi să deschidem un restaurant Burger King în Veranda Mall, Obor, un cartier celebru din Bucureşti. Acest loc are o istorie bogată şi reprezintă un simbol pentru Bucureşti şi România (...)”, a declarat Alin Nenciu, marketing manager Burger King România.

ZF a scris încă de anul trecut că Burger King reia expansiunea în România, dar cu un alt francizat. Noul partener este creat de fondatorul şi fostul CEO al Amrest, compania care a dezvoltat brandul în regiune până în 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO