Eveniment

Noul gazon a fost montat pe Arena Naţională

Noul gazon a fost montat pe Arena Naţională

Autor: Radu Tutulan

21.08.2017, 14:38 194

Potrivit liberalului Ciprian Ciucu, consilier în cadrul Consiliul Ganeral al Municipiului Bucureşti (CGMB), noul gazon de pe Arena Naţională a costat aproximativ 200.000 de euro.

Pe de altă parte, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că Primăria Capitalei nu a plătit pentru acest gazon, costurile de schimbare a gazonului fiind suportate de Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Noul gazon este produs în România, a fost însămânţat în septemrbie 2016 şi aclimatizat pe condiţiile din ţara noastră, potrivit Primăriei Capitalei.

Ultima schimbare de gazon de pe Arena Naţională a avut loc în octombrie 2016, iar suprafaţa a fost adusă din Ungaria.

Miercuri, 23 august, este programat returul confruntării dintre echipa de fotbal FCSB şi Sporting Lisabona, echipa care a terminat pe locul trei, anul trecut, în campionatul de fotbal din Portugalia. În primul tur, disputat la Lisabona, scorul a fost 0-0. Echipa care va câştiga meciul de la Bucureşti va juca, în toamnă, în grupele Ligii Campionilor, cea mai importanta competiţie fotbalistică dintre cluburi, la nivel internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO