Eveniment

Noul şef al Statului Major al Apărării: Starea Armatei României este bună. Moralul militarilor este foarte bun

Noul şef al Statului Major al Apărării: Starea Armatei...

Autor: Departamentul Social

01.12.2019, 11:07 1095

Noul şef al Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, afirmă că starea Armatei României este bună, iar militarii au un moral foarte bun, ceea ce este un indicator al situaţiei existente în instituţie.

„Starea operaţională a Armatei României este bună şi suntem în măsură să ne îndeplinim misiunile aşa cum am specificat în planurile de apărare. De altfel cred că pe parcursul paradei o să vedeţi pe lângă o grămadă o mulţime de elemente de notate, şi moralul militarilor e bun. Moralul militarilor este foarte bun, iar acesta este un indicator foarte bun după părerea mea a unei stări operaţionale foarte bune”, a spus generalul Petrescu, la antena 3.

Acesta a transmis urări, de Ziua Naţională a României, militarilor din toată structura de forţă a României pentru efortul pe care îl depun să îndeplinească ordinele transmise.

„Mulţumesc militarilor care au depus efort pentru pregătirea paradei, mulţumesc publicului care a venit aici în număr mare . Le transmit tuturor românilor că Armata României este în măsură să îşi îndeplinească misiunea”, a mai spus generalul Daniel Petrescu, noul şef al Statului Major al Apărării.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea domnului general-locotenent – cu trei stele Petrescu Luca Daniel în funcţia de şef al Statului Major al Apărării, la data de 1 decembrie 2019, după ce Nicolae Ciucă a devenit ministru al Apărării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO