Eveniment

O asociere condusă de Tel Drum câştigă un contract de 40 mil. lei la Craiova

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Ioan Dornescu

06.11.2013, 21:14 398

Primăria Craiova a atribuit unei asocieri conduse de compania Tel Drum un contract de 39,89 milioane de lei, fără TVA, pentru lucrări de reabilitare şi modernizare a trei străzi din Craiova, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007– 2013.

Lucrările au fost adjudecate la 30 octombrie, în urma unei licitaţii deschise, de asocierea Tel Drum - T Dancor Romconstruct - Imob Lux Construct - Garden Center Grup, potrivit unui anunţ al primăriei.

Contractul, denumit „Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relaţia Nord-Sud-Est a Polului de Creştere Craio­va, în vederea fluidizării traficului în Zona Metro­politană Craiova“, vizează reabilitarea şi modernizarea străzilor Caracal (amplasament cuprins între strada Ale­xandru Macedonschi şi bulevardul Decebal), Bariera Vâlcii (între Strada Toamnei şi centura de ocolire a oraşului) şi Râului (între Strada Brestei şi bulevardul Nicolae Romanescu).

Lucrările au fost estimate iniţial la 62,4 milioane de lei fără TVA, iar primăria a primit 12 oferte pentru acest pro­iect, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Programul Operaţional Regional 2007– 2013 este ges­tionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, condus de Liviu Dragnea. Despre Tel Drum, o companie cu acţionari ndeclaraţi la Registrul Comerţului, fiind o companie cu acţiuni la purtător, presa a scris că este controlată de apropiaţi ai lui Liviu Dragnea.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO