Eveniment

O companie care se ocupă cu obţinerea de despăgubiri din accidente rutiere: Victimele accidentului din Muntenegru ar putea primi despăgubiri cumulate de maximum 5 milioane de euro

O companie care se ocupă cu obţinerea de despăgubiri...
24.06.2013, 15:43 1286
Suma maximă cumulată pe care victimele şi rudele persoanelor decedate în urma accidentului din Muntenegru o pot obţine ca despăgubire este de 5 milioane de euro, spune Dan Hosu, director general al firmei Despăgubiri Accidente Vătămări, specializată în managementul obţinerii despăgubirii victimelor accidentelor de circulaţie rutieră.

“Victimele se pot îndrepta către societatea de asigurări unde autocarul avea asigurarea RCA. Durează aproximativ 2 ani pentru a obţine despăgubirile”, spune Hosu.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie din Muntenegru, iar numărul persoanelor decedate ca urmare a accidentului a crescut la 18, conform datelor MAE, sau la 19, potrivit ultimelor informaţii din presă. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgoriţa, capitala Muntenegrului.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO