Eveniment

O explozie produsă joi în apartamentul unui bloc din Bucureşti a rănit trei persoane

O explozie produsă joi în apartamentul unui bloc din...

Autor: Andrei Dumitrescu

15.08.2013, 16:08 473

Trei femei au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc joi, în apartamentul unui bloc de pe strada Hrisovului din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Explozia s-a produs în jurul orei 15.30, într-un apartament de la ultimul nivel al unui bloc cu patru etaje, situat pe strada Hrisovului, în cartierul Dămăroaia din Capitală, fiind urmată de un incendiu, care a fost stins până la venirea pompierilor la faţa locului, a precizat Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a spus că în urma incendiului au fost rănite trei femei. Una dintre acestea are arsuri pe braţe, o alta are plăgi produse, cel mai probabil, de cioburi şi o a treia a fost găsită în stare de inconştienţă, aceasta leşinând în momentul deflagraţiei.

Echipajele medicale care au ajuns la faţa locului evaluează persoanele rănite, urmând să stabilească dacă acestea vor fi duse la spital.

În urma exploziei au fost afectate şi alte opt apartamente de la etajul patru al blocului.

Din primele investigaţii rezultă că explozia s-ar fi produs de la o butelie, a mai spus Daniel Vasile, precizând că sunt luate în calcul şi alte posibile cauze.

Pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor şi unul de descarcerare, a adăugat Daniel Vasile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO