Eveniment

O femeie de 31 de ani a murit în Arestul Central al Capitalei

O femeie de 31 de ani a murit în Arestul Central al...

Autor: Florin Zafiu

08.06.2018, 09:28 764

"În această dimineaţă, la ora 05.45 o persoană aflată în regim de arest preventiv i-a sesizat pe poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu că femeia care se află în aceeaşi camera cu ea se simte rău şi că a încercat să se dea jos din pat, dar a căzut. Un angajat al personalului medical a sosit la ora 05.47 şi după o scurtă evaluare, a apelat serviciul 112. Imediat după ora 06.00 a sosit primul echipaj SMURD, care după efectuarea investigaţiilor primare a hotărât să solicite altă ambulanţă, cu medic, pentru manevre specifice de resuscitare. La ora 06.22 a sosit cea de a două ambulanţă care a ajuns la pacientă. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar în jurul orei 07.00 a fost constatat decesul", informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, femeia de 31 de ani era cunoacută ca fiind consumatoare de droguri.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei pentru a se stabili împrejurările în care femeia a murit.

Persoana era incarcerată din data de 30 mai sub acuzaţia de furt calificat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO