Eveniment

O garsonieră de 11 mp din Cluj Napoca pusă la închiriat cu 200 de euro face furori pe Internet. „Aici nu îţi încap nici pantofii nevestei, ce mai zicem de ea...”

Sursă foto: Facebook/ Panoramic Imobiliare Cluj

Sursă foto: Facebook/ Panoramic Imobiliare Cluj

Autor: Laura Buciu

08.02.2022, 11:11 5455

O garsonieră de 11 metri pătraţi este închiriată cu 200 de euro în Cluj-Napoca, unde preţul chiriilor a explodat. Comentariile pe reţelele de socializare sunt de-a drepptul spumoase: „Aici nu încap nici pantofii nevestei, ce să mai zic de ea” sau „O livrez la domiciliu, e ieftin, nu taxez la volum”.

O agenţie imobiliară din Cluj Napoca propune spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni, pe strada Zambilei.

Suprafaţa garsonierei este de 11 mp. Spaţiul este complet mobilat si utilat şi se promit cheltuieli lunare mici.

Preţul pentru chiria acestui spaţiu care cuprinde camera de locuit, chicinetă şi baie este de 200 de euro, uşor negociabil.

Comentariile care însoţesc anunţul fac deliciul internauţilor.

„Aici nu îţi încap nici pantofii nevestei, ce mai zicem de ea...”, scrie un internaut. Altul întreabă dacă garsoniera este liberă de Revelion: „Suntem 5 inşi şi vrem să jucăm <Maţele încurcate>”.

„M-ar interesa doar dacă există un vestiar separat, eventual la parter sau pe scara blocului, unde să pot lăsa burta. Altfel rămân înţepenit pe hol şi trebuie să chem descarcerarea ori de câte ori intru sau ies. Sau, eventual, să mă ung cu ulei înainte de tranzit prin hol...”, scrie un alt internaut.

„Dacă vărs un pahar de apă îmi ajunge apa la genunchi”, scrie altul. Sau: „Pentru iluminat ajung ledurile de la router”. Asta în vreme ce altul spune că patru locuri în cimitir sunt mai ieftine şi „vorba aia, le ai şi după ce mori”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO