Eveniment

O linie aeriană îşi întrerupe zborurile către România

O linie aeriană îşi întrerupe zborurile către România

Autor: Dan Straut

10.09.2018, 19:08 92

„Ernest Airlines şi-a lansat operaţiunile în iunie 2018, odată cu anunţarea zborurilor directe Bucureşti-Verona, Bucureşti-Genova şi Iaşi-Verona, Iaşi-Cuneo. Compania aeriană italiană a decis să îşi întrerupă temporar toate zborurile în România începând cu data de 8 octombrie 2018 până la finalul lunii martie 2019”, se arată în comunicat.

Potrivit companiei, decizia se datorează unui plan de îmbunătăţire pentru piaţa din România, dar şi pentru pieţe din Europa, care include extinderea flotei cu 4 noi aeronave - toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga şi altele noi. „În special pentru publicul din România, în această perioadă Ernest Airlines are în plan lansarea site-ului în varianta română, un call center dedicat, o aplicaţie mobilă şi Check-in online”, menţionează Ernest Airlines.

„Începând cu primăvara 2019, pasagerii noştri vor beneficia de îmbunătăţire la nivelul serviciilor şi noi rute. Noile conexiuni cu oraşe din Italia vor fi anunţate înaintea deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele 4 rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară”, a declarat Davide Strinna, Country Manager România şi Ucraina al Ernest Airlines.

Compania aeriană mai precizează că pasagerii care au achiziţionat biletele „vor primi rambusare totală”. De asemenea, „toţi pasagerii vor fi informaţi prin intermediul email-ului şi vor fi contactaţi de către agenţii Ernest Airlines din call center”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO