Eveniment

O misiune a FMI vine la Bucureşti pentru a discuta obiectivele economice pentru următorul an. Vom avea sau nu creştere economică?

05.07.2010, 17:51 16

O misiune a FMI va fi prezentă la Bucureşti în perioada 26 iulie- 4 august pentru a cincea revizuire a acordului cu România, încadrul căreia va evalua evoluţia economiei şi va discuta cuautorităţile despre obiectivele economice pentru următorul an,inclusiv bugetul pe 2010, scrie Mediafax.

"Misiunea de reviziuire a FMI va evalua performanţa economicărecentă a României şi va discuta cu autorităţile despre obiectiveleeconomice pentru următorul an, inclusiv bugetul pentru 2010, precumşi măsurile de politică şi reformele structurale necesare pentruîndeplinirea acelor obiective", a afirmat într-un comunicat TonnyLybek, reprezentantul regional al FMI pentru România şiBulgaria.

El a menţionat că de încheierea celei de-a cincea evaluări aacordului stand-by cu România depinde virarea tranşei a şasea, însumă de 769 milioane de drepturi speciale de tragere, adicăaproximativ 900 milioane de euro. Citiţi mai mult despre misiunea FMI laBucureşti pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO