Eveniment

O nouă demisie din PSD: Un deputat de Neamţ şi-a dat demisia din grupul PSD

O nouă demisie din PSD: Un deputat de Neamţ şi-a dat...

Autor: Alexandru Costea

18.12.2019, 10:43 368

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat, la începutul şedinţei de plen de miercuri, că Neculai Iftimie, deputat de Neamţ, şi-a dat demisia din grupul parlamentar PSD şi că va activa ca independent.

Foştii deputaţi PSD Cristina Burciu, Elena Hărătău şi Mihăiţă Găină, care au susţinut Guvernul Orban, au ales să demisioneze din grupul social-democraţilor şi să se alăture celui al PNL.

Cristina Burciu şi-a anunţat, pe 11 decembrie, afilierea la grupul parlamentar al PNL, după ce la sfârşitul lunii octombrie, anunţase că va vota învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

Elena Hărătău, care a votat învestirea Guvernului Orban, a anunţat, anterior, conducerea Camerei Deputaţillor, că a demisionat din grupul PSD şi că va activa în grupul parlamentar al PNL.

Mihaiţă Găină, care a votat moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, a trecut în grupul parlamentar PNL. Găină şi-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO