Eveniment

O nouă rundă de măsuri de relaxare de la 1 iunie. Câte persoane vor putea participa la petreceri şi adunări după 1 iunie. Anunţul făcut de Vela

O nouă rundă de măsuri de relaxare de la 1 iunie....

Autor: Ştefan Stan

29.05.2020, 19:16 9897

În cazul petrecerilor private, ministrul de Interne Marcel Vela spune că se păstrează aceleaşi condiţii ca înainte de 1 iunie. La petrecerile private din exterior pot fi 16 persoane maximum, iar în spaţii închise maximum 8 persaone. Nu s-a intervenit pe zona de evenimente private şi nici pe numărul de participanţi. 

Pot fi organizate evenimente culturale, concerte, fie în drive-in sau spaţii deschise, la fel cu condiţii de distanţare socială, de respectare a regulilor pentru a-i proteja pe cei din jurul spectatorilor. Totodată, sunt permise activităţi în domeniul alimentaţiei publice - se pot deschide terasele, dar cu unele conditii minimale de respectat-  distanţa între mese de 2 metri, la masă maximum 4 persoane. 

”În continuare trebuie să respectăm regulile cu privire la purtarea măştii, distanţarea, tot ceea ce înseamnă comportamentul nostru, astfel încât din 15 iunie să putem trece într-o nouă etapă de relaxare”, a spus ministrul. 

Tot de luni nu se vor mai completa declaraţiile pe propria răspundere, este permis tranzitul, părăsirea localităţii. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO