Eveniment

O nouă ruptură la Muşat: Dragne a plecat cu 10 avocaţi

06.07.2010, 23:49 659

Avocatul Ion Dragne, numărul doi în cadrul casei de avocaturăMuşat & Asociaţii, unde ocupa poziţia de deputy managingpartner, a părăsit firma pentru a fonda "Dragne şi Asociaţii",alături de un grup de circa zece avocaţi din rândul avocaţilor şicolaboratorilor firmei conduse de Gheorghe Muşat.

Dragne, unul dintre cei mai experimentaţi avocaţi litigatori depe piaţă şi prodecan al Baroului Bucureşti, a înfiinţat propriafirmă la sfârşitul lunii iunie, iar potrivit informaţiilor de pesite-ul Baroului Bucureşti, alături de Dragne mai sunt încă cinciavocaţi asociaţi, printre care şi Delia Bosman, fost partener încadrul Muşat & Asociaţii.

Contactat de ZF, Ion Dragne a confirmat informaţia, dar nu adorit să ofere informaţii suplimentare, în timp ce reprezentanţiiMuşat & Asociaţii nu au comentat informaţia până la închidereaediţiei.

Muşat & Asociaţii este casa de avocatură cu cele mai multe"rupturi" de-a lungul timpului Astfel, Ernest Popovici a decis săreînfiinţeze Popovici & Asociaţii după o perioadă de doi anipetrecută alături de Muşat, pentru ca mai apoi din rândurile firmeisă plece şi avocaţii care au fondat firmele Vilău & Mitel şiŢuca Zbârcea & Asociaţii. În ciuda acestor schimbări în ceea cepriveşte echipa de avocaţi, Muşat, unul dintre consultanţii dereferinţă ai pieţei avocaturii de business, a reuşit de fiecaredată să menţină firma în topul pieţei de profil, în 2009 firmaocupând a treia poziţie în topul încasărilor, cu venituri de 12,6mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO