Eveniment

O persoană a murit, iar alta a fost rănită după ce au fost lovite de tren, la Eforie Sud

O persoană a murit, iar alta a fost rănită după ce au...

Autor: Cătălin Legănel

01.08.2017, 11:03 302

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” al judeţului Constanţa, accidentul a avut loc marţi, în zona staţiei de epurare din Eforie Sud.

În zonă s-a deplasat imediat o ambulanţă a Serviciului Judeţean Constanţa şi un echipaj SMURD B de la staţia Tuzla, fiind trimis acolo şi elicopterul SMURD.

Cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a salva viaţa femeii, fiind declarat decesul, în timp ce bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă.

Potrivit primelor informaţii, cei doi bătrâni au în jur de 85 de ani şi ar fi din Bucureşti. Se pare că intenţionau să meargă pe malul Lacului Techirghiol, aflat în apropiere, şi au traversat calea ferată fără să se asigure.

Cei doi au fost loviţi de un tren la Eforie Sud.

Poliţia a preluat cercetările, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia feroviară pe Magistrala 800 Constanţa – Mangalia este oprită pe raza staţiei Eforie Sud, din cauza accidentului/

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO