Eveniment

O tânără rănită în clubul Colectiv a murit la Spitalul de Arşi, numărul celor decedaţi a ajuns la 57

O tânără rănită în clubul Colectiv a murit la...

Autor: Elvira Gheorghita

19.11.2015, 15:46 1803

O altă tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, joi, la Spitalul de Arşi din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 57.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că joi a decedat o pacientă care fusese transferată de la Spitalul "Sfântul Ioan".

Potrivit unor surse medicale, miercuri a fost transferată de la Spitalul "Sfântul Ioan" la Spitalul de Arşi Ana Albu (30 de ani). Tânăra a fost internată în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv, la Spitalul "Sfântul Ioan", în stare gravă, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii.

În urma incendiului din clubul Colectiv au decedat la faţa locului 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 20 de zile de la tragedie au decedat alte 30 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 57.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi unul în Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 44 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 11 în stare critică sau gravă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO