Eveniment

O veste aşteptată de toată România: Darren Cahill se întoarce în echipa Simonei Halep şi revine ca antrenor

O veste aşteptată de toată România: Darren Cahill se...

Autor: Radu Stroe

12.09.2019, 14:26 468

Simona Halep a anunţat, joi, printr-un videoclip publicat pe pagina oficială de Facebook, că fostul său antrenor, Darren Cahill, revine după un an alături de ea.

”Bună. Am nişte veşti extraordinare pe care trebuie să le împărtăşesc cu voi. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor. Ultima oară te-am omorât şi plănuiesc să te omor din nou. Abia aştept să terminăm ce am început. Pe curând”, a spus Simona Halep, în videoclipul publicat pe Facebook.

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep în perioada 2017-2018. Alături de el, Halep a ajuns numărul 1 mondial WTA şi a câştigat trofeul de la Roland Garros. Cei doi au renunţat la colaborare când Cahill a decis că doreşte să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel care a ajutat-o pe Halep să cucerească trofeul de la Wimbledon.

Mai jos puteţi viziona Ediţie Specială ZF Live. Masterclass: The art of coaching with Darren Cahill:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO