Eveniment

O veste bună pentru microbişti: Meciul dintre Atletico Madrid şi Chelsea, din optimile UEFA Champions League se va desfăşura pe Arena Naţională Bucureşti

O veste bună pentru microbişti: Meciul dintre Atletico...

Autor: Mediafax

10.02.2021, 17:48 324

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat miercuri că partida tur din optimile Ligii Campionilor, Atletico Madrid – Chelsea, se va juca la Bucureşti, fără spectatori.

„Ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităţilor din ţara noastră şi cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Naţională din Bucureşti”, a transmis FRF.

Partida din manşa tur a optimilor Ligii Campionilor este programată marţi, 23 februarie, de la ora 22.00, şi se va disputa fără spectatori.

„Arena Naţională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C şi o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câştigată de Atletico Madrid în faţa lui Athletic Bilbao”, a mai informat FRF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO