Eveniment

O veste bună: Scad timpii de aşteptare în staţiile de metrou. Metrorex anunţă 6 trenuri suplimentare

O veste bună: Scad timpii de aşteptare în staţiile de...

Autor: Andreea Tobias

16.08.2022, 09:33 1506

Bucureştenii ar putea aştepta mai puţin în staţiile de metrou. Metrorex anunţă 6 trenuri suplimentare începând de marţi, după ce a plătit o factură pentru mentenanţa trenurilor.

„Metrorex continuă demersurile pentru deblocarea situaţiei create în circulaţia trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanţă şi salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare. Astfel, în urma discuţiilor purtate cu Alstom S.A. şi a plăţii unor facturi pentru prestaţii de mentenanţă aferente anului 2022, s-a dispus introducerea în circulaţie a 6 trenuri suplimentare, începând cu data de astăzi, 16.08.2022”, transmite compania.

În acest context, intervalul de succedare între trenuri va scădea la 9 – 10 minute, pe toată reţeaua de metrou fiind introdus un număr de 40 trenuri.

„Reiterăm că, utilizatorii metroului sunt în permanenţă informaţi cu privire la modificările din programul de circulaţie a trenurilor atât în staţii, cât şi prin intermediul website-ul:www.metrorex.ro. Continuăm demersurile pentru remedierea situaţiei într-un termen cât mai scurt şi prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat!”, arată Metrorex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO