Oamenii de afaceri estimează în 2018 o cotaţie de peste 4,7 lei pentru un euro

12 ian 2018 Autor: Cristina Bellu

Puseul inflaţionist preconizat în 2018 va fi influenţat în mare măsură de evoluţia monedei naţionale, majoritatea investitorilor indicând intervalul 4,7-4,75 lei pentru un euro, începând cu primăvara acestui an, arată barometrul de opinie al Keysfin, la care au răspuns peste 150 de oameni de afaceri.

Comparativ cu ediţia anterioară, când peste 69% dintre investitori vedeau moneda naţională peste pragul de 4,6 lei/euro, fapt confirmat de realitate, acum, mai mult de 75% văd euro peste nivelul de 4,7 lei începând din primăvara acestui an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Oamenii de afaceri
, cotatie
, euro
, investitori
, bellu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide