Eveniment

Oferte de vacanţe în pandemie: Care este ţara care nu cere turiştilor vaccin sau teste

Oferte de vacanţe în pandemie: Care este ţara care nu...

Autor: Cosmin Pirv

02.05.2021, 00:03 34236

O companie de turism din România a lansat oferte adaptate pandemiei. Pe lângă sejururile în Albania, ţară care nu cere turiştilor teste sau vaccin, compania oferă circuite cu un număr mic de partaicipanţi, cu avionul sau autocarul.

Potrivit unui comunicat la companiei, vacanţa de o săptămână în Saranda, Albania, costă de la 314 euro/persoană, cu cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun, ori de la 317 euro/persoană pentru un apartament. În Vlore costă de la 212 euro/persoană în vilă şi de la 282 de euro/persoană cu cazare în hotel de patru stele. Pachetele au transport charter cu autocarul din Bucureşti şi Braşov.

„Albania a anunţat la finalul lunii februarie condiţiile de intrare în ţară. Turiştii străini pot intra numai cu un act de identitate, nu li se cere să prezinte un test negativ, să fie vaccinaţi sau un document că au anticorpi. Pe de altă parte, pentru turiştii noştri care au nevoie de un test pentru alte destinaţii, clinicile cu care avem parteneriate oferă posibilitatea testării cu rapiditate şi în timp, la un tarif de numai 200 de lei”, a declarat Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

În acest moment, testul este cerut în Grecia, în cazul celor nevaccinaţi, în Turcia, Egipt şi Dubai, dintre destinaţiile pentru care compania are cele mai multe cereri de vacanţă.

De asemenea, agenţia anunţă că din iunie, Ardealul va fi legat de litoral prin două zboruri săptămânale, organizate lunea şi vinerea. Un pachet de vacanţă cu zbor de la Cluj-Napoca la Constanţa şi transfer spre staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Neptun, Venus sau Saturn costă de la 999 de lei/persoană, fără masă, la un hotel de trei stele. Cererea pentru vacanţe cu avionul pe litoral este în creştere de când au fost lansate, unul dintre avantaje fiind scurtarea considerabilă a duratei drumului.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO