Eveniment

Este oficial: Ministerul Dezvoltării anunţă semnarea a patru contracte pentru amenajarea teritoriului şi planificare urbană. Finanţarea se face prin PNRR. Valoarea proiectelor se ridică la peste un milion de lei

Este oficial: Ministerul Dezvoltării anunţă semnarea a...

Autor: Cosmin Pirv

22.07.2022, 09:11 84

Ministerul Dezvoltării a anunţat vineri că au fost semnate 4 noi contracte pentru amenajarea teritoriului şi planificarea urbană, cu finanţare din PNRR.

Contractele încheiate între autorităţi publice locale şi Ministerul Dezvoltării vizează amenajarea teritoriului şi planificarea urbană, iar valoarea totală a acestora este de 1.166.153,59 lei.

„Până în prezent, pentru elaborarea unor planuri de amenajare a teritoriului, au fost semnate 15 contracte de finanţare prin PNRR, iar pentru eficientizarea energetică şi reabilitarea unor clădiri am semnat în total 28 de contracte”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.

Cele patru noi contracte vizează elaborarea documentaţiilor de tip PUZ pentru centrul civic al comunei Agapia şi zonele construite protejate şi de protecţie a monumentelor pentru ansamblul mănăstiresc Agapia şi pentru ansamblul mănăstiresc Văratec (jud. Neamţ), actualizarea în format digital a documentaţiilor de amenajarea teritoriului şi de urbanism - Plan de mobilitate urbană a oraşului Cugir (jud. Alba), actualizarea Planului Urbanistic General în comuna Cochirleanca (jud. Buzău) şi actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a municipiului Brăila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO