Eveniment

Om de afaceri din Olt, găsit spânzurat în locuinţa familiei din comuna Nicolae Titulescu

Om de afaceri din Olt, găsit spânzurat în locuinţa...

Autor: Carmen Dumitrescu Rusan

10.04.2019, 14:50 2903

Un om de afaceri din judeţul Olt, proprietarul unui restaurant, a fost găsit spânzurat, miercuri, în locuinţa familiei sale din comuna Nicolae Titulescu. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a lăsat un bilet de adio în care a scris că nimeni nu este vinovat de moartea sa.

Omul de afaceri slătinean Radu Gheorghe, proprietarul unui restaurant, a fost găsit fără suflare în locuinţa familiei din comuna Nicolae Titulescu de către o rudă, care a anunţat imediat Poliţia.

„Am primit un apel la 112 prin care se anunţa că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţă. Poliştii sunt acum la faţa locului, unde se află şi cei de la medicina legală. Se fac cerectări pentru a se stabili împrejurările în care s-a întâmplat evenimentul", a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri ar lăsat un bilet de adio, prin care şi-a anunţat familia că nu mai are datorii la cămătari şi îşi doreşte ca afacerile să meargă în continuare. Mai mult, acesta ar fi scris că nimeni nu este vinovat de moartea sa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO