Eveniment

Opacitatea PNRR. Comisia Europeană ne respinge proiectele, dar ministrul fondurilor şi proiectelor europene nu a făcut nicio conferinţă de presă pentru transparenţă

Contactaţi de Ziarul Financiar, oficialii Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, condus de Cristian Ghinea,  nu au dorit să ofere un răspuns oficial imediat la întrebările despre acest subiect.

Contactaţi de Ziarul Financiar, oficialii Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, condus de Cristian Ghinea, nu au dorit să ofere un răspuns oficial imediat la întrebările despre acest subiect.

Autor: Ramona Cornea

09.05.2021, 11:07 1683

♦ Ministrul Cristian Ghinea a venit cu declaraţii la finalul şedinţelor de guvern, a participat la diverse emisiuni televizate pe tema PNRR-ului, însă nu a organizat nicio conferinţă de presă în care să dezbată problemele de care se loveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ♦ Comisia Europeană a transmis României că nu este de acord cu propunerile legate de investiţiile pentru construirea sistemelor de irigaţii, a proiectelor de infrastructură rutieră şi a celor din reţeaua de gaze.

Oficialii Comisiei Europene au transmis autorităţilor din România că nu sunt de acord cu propunerile legate de investiţii din bani europeni prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru construirea sistemelor de irigaţii, a proiectelor de infrastructură rutieră şi a celor din reţeaua de gaze.

Cu toate acestea, ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, Cristian Ghinea, nu a organizat nicio conferinţă în care să explice românilor dificultăţile întâmpinate de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Ministrul a venit doar cu declaraţii la finalul şedinţelor de guvern şi a participat la diverse emisiuni televizate pe tema PNRR-ului.

Contactaţi de Ziarul Financiar, oficialii Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Euro­pene nu au dorit să ofere un răspuns oficial imediat la întrebările despre acest subiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO