Eveniment

Opoziţia a dat reset: Moţiunea va fi citită joi la ora 10.00 şi votată săptămâna viitoare, tot joi

Opoziţia a dat reset: Moţiunea va fi citită joi la ora...

Autor: Departamentul Politic

02.10.2019, 17:21 102

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis ca moţiunea de cenzură să fie citită într-un plen reunit, joi, de la ora 10.00, iar dezbaterea şi votul urmează să aibă loc joia viitoare, tot de la ora 10.00, au declarat surse parlamentare, pentru MEDIAFAX.

Moţiunea de cenzură nu a mai fost citită în plenul reunit de miercuri, după ce ordinea de zi a şedinţei a fost respinsă. Ordinea de zi a şedinţei a fost respinsă cu 194 împotrivă, 181 pentru, o abţinere, iar trei nu au votat.

Întrebat dacă într-adevăr PSD a pierdut majoritatea în Parlament, Marcel Ciolacu a reiterat că din punct de vedere matematic, da, însă rămâne de văzut la moţiune, dacă opoziţia va strânge cele 233 de voturi necesare adoptării.

În schimb, senatorul PSD Mihai Fifor a declarat că partidul nu şi-a pierdut majoritatea în Parlament, miercuri fiind doar o problemă de prezenţă în sală, în contextul în care au fost 26 de social-democraţi absenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO