Eveniment

Opt persoane sunt rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 67

Opt persoane sunt rănite după ce două maşini s-au...

Autor: Loredana Ficiu, Andreea Tobias

20.08.2016, 17:03 118

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Florentina Motea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că pe Drumul Naţional 67 Târgu-Jiu – Motru, în zona Dealului Bujorăscu, o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit de alta.

Nouă persoane, între care trei copii, au fost rănite în urma impactului, însă una a refuzat transportul la spital.

"Nu sunt traumatisme majore, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu pentru investigaţii, acestea sunt în stare stabilă, conştiente", a spus sursa citată.

La locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe şi o autospecială pentru victime multiple din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Ulterior, o a treia maşină a lovit cele două autoturisme implicate în accident, întrucât şoferul acesteia nu a observat accidentul, însă pasagerii din ultimul autovehicul nu au fost răniţi.

“Un al treilea auoturism nu a observat locul accidentului la timp şi s-a ciocnit cu cele două”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr.

Şoferul maşinii care a intrat pe contrasens, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Târgu-Jiu, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO