Eveniment

Orange a mărit discret preţurile la abonamente pentru clienţii noi cu un euro pe lună, începând cu 3 aprilie

Autor: Adrian Seceleanu

04.04.2019, 17:15 2710

Orange, liderul pieţei de telefonie mobilă, a mărit discret preţurile la abonamentele de telefonie mobilă pentru clienţii noi cu un euro pe lună, începând cu data de 3 aprilie, odată cu o reconfigurare a ofertei comerciale, conform datelor ZF şi a informaţiilor de pe pagina web a companiei.

Dacă în data de 4 februarie 2019 cel mai ieftin abonament din portofoliul Orange Me avea un tarif de 10 euro, începând cu data de 3 aprilie cel mai ieftin abonament are un cost de 11 euro, conform datelor de pe pagina web a Orange.

În mod similar, abonamentul Orange Me 15, cu un tarif de 15 euro a devenit Orange Me 16, cu un tarif de 16 euro, Orange Me 20 a devenit Orange Me 21. Abonamentul Orange Me 25 cu un cost de 25 de euro pe lună a dispărut din ofertă. Abonamentul Orange Me 30 a rămas la costul de 30 de euro, iar din ofertă au dispărut planurile tarifare de 45 şi 55 de euro pe lună.

Şi abonamentele de telefonie mobilă care nu permit achiziţia unui telefon la preţ redus s-au scumpit cu un euro pe lună: planul tarifar Orange Me Start 8 cu un tarif de 8 euro pe lună a devenit Orange Me Start 9, cu un tarif de 9 euro pe lună, iar în mod similar şi abonamentele Orange Me Start 13 şi 18 au devenit Orange Me Start 14 şi 19. Abonamentul Orange Me Start 23 a fost eliminat din ofertă.

Şi pachetele de servicii Orange Love, cu televiziune şi internet prin fibră optică, au de acum un tarif de 12 euro pe lună faţă de 11 euro.

Abonamentele la internet mobil Orange Net au rămas la aceleaşi tarife. Compania nu a modificat tarifele la extraopţiunile pentru clienţii cu cartele preplătite dar a redus volumul de net oferit bonus sau l-a eliminat complet.

Mutarea Orange vine în contextul în care toţi ceilalţi jucători mari din piaţă (Digi, Telekom, UPC şi Vodafone) au mărit sau şi-au anunţat intenţia de a mări tarifele cu valori de la aproximativ 0,4 euro până la 1 euro, inclusiv pentru clienţii existenţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO