Eveniment

Ovidiu Şandor din Timişoara a fost desemnat Antreprenorul Anului 2018 de EY România. „Rar în business cineva te bate pe umăr şi spune că ai făcut o treabă bună. Cred că mediul de afaceri trebuie să sărbătorească ce reuşim să facem în ciuda tuturor dificultăţilor“

Ovidiu Şandor, locul 1

Galerie foto

Autor: Alex Ciutacu

25.02.2019, 00:04 860

Ovidiu Şandor, fondator al Mulberry Development - care dezvoltă proiectul gigantic ISHO din Timişoara - a câştigat premiul Antreprenorul Anului 2018 de la EY România şi urmează să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale EY de la Monte Carlo.

„Cred că mediul de afaceri trebuie să sărbătorească ce reuşim să facem în ciuda tuturor dificultăţilor, sunt seri speciale, pentru că rar în business cineva te bate pe umăr că ai făcut o treabă bună. Când oameni din străinătate mă întreabă de România, oameni care aud de dificultăţi, îmi place să descriu lucrurile cum că am avea în zona economică două sfere: cea de stat şi cea privată, unde vorbim de firme private care fac afaceri cu alte firme private sau cu consumatorul final. Acea sferă care a împins în ultimii 20 de ani această ţară înainte“, a spus Ovidiu Şandor, fondator al Mulberry Development.

EY România a organizat joi seară Gala EY Entrepreneur of The Year 2018 România, în cadrul căreia a premiat cele mai bune companii antreprenoriale din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO