Eveniment

(P) 10 ani în România: Häfele a inaugurat noul sediu central al companiei din Timişoara

Autor: Publicitate

29.10.2019, 09:00 814

Häfele a celebrat 10 ani de prezenţă pe piaţa din România, în noul sediu central al companiei din VGP Park Timişoara, alături de clienţi, parteneri şi întreaga echipă locală.

Evenimentul aniversar, care a marcat şi inaugurarea oficială a noului centru logistic Häfele România, a adus în prim plan parteneriatele puternice create de-a lungul unui deceniu şi în special angajaţii, care au contribuit substanţial la succesul companiei. 

Înfiinţată în urmă cu 10 ani, Häfele România s-a angajat să utilizeze expertiza câştigată la nivel internaţional şi know-how-ul specialiştilor din industrie, pentru a oferi clienţilor săi produse inovative care satisfac cerinţele actuale ale pieţei la cel mai înalt nivel.

În prezent, compania a devenit lider în domeniul producţiei şi comercializării de accesorii şi feronerie pentru mobilier, precum şi sisteme electronice de control al accesului, colaborând constant cu producători de mobilier, designeri de interior, proiectanţi şi arhitecţi în vederea dezvoltării unor proiecte care provoacă status-quo-ul industriei.

 

O evoluţie constantă pe parcursul a 10 ani

Häfele România şi-a început activitatea pe piaţa locală în anul 2009, într-un mic sediu din Timişoara, cu o echipă formată din 31 de profesionişti, al căror obiectiv era acela de a pune la dispoziţia partenerilor săi cea mai largă şi variată gamă de produse şi soluţii destinate industriei de mobilier, distribuitorilor de feronerie, arhitecţilor şi companiilor implicate în dezvoltarea de proiecte arhitecturale. În primul an de la înfiinţare, distribuitorul a realizat o cifră de afaceri de 15 milioane de lei.

Afacerile companiei au urmat un trend ascendent constant pe parcursul următorilor 10 ani de activitate, iar investiţiile realizate în ultimii ani au susţinut evoluţia companiei pe piaţa locală.

În momentul de faţă, Häfele România livrează anual peste 7500 de articole diferite către peste 1000 de clienţi, realizând o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de lei. Cei 45 de specialişti din cadrul Häfele România îşi desfăşoara activitatea în noul sediu central din Timişoara care reprezintă şi centrul logistic al companiei şi în sediul din Bucureşti care cuprinde un birou operaţional şi un showroom.

Succesul companiei este dedicat clienţilor, partenerilor şi angajaţilor

 

”Häfele România a trecut prin 10 ani plini de provocări şi de profundă transformare, dar un lucru a rămas neschimbat în tot acest timp – modul nostru de a aborda business-ul. Cea mai mare realizare şi mândrie a echipei noastre, este faptul că în acest moment Häfele este partenerul celor mai semnificativi jucători de pe piaţa distribuţiei de feronerie din România, alături de care contribuim activ la îmbunătăţirea locuinţelor românilor prin produse şi servicii inovative.” a declarat Rodica Popescu, Managing Director în cadrul Häfele România.

Mai mult decât atât, Häfele România nu ar fi avut acelaşi impact în industrie fără clienţii săi, alături de care a dezvoltat parteneriate puternice şi de lungă durată, dar mai ales fără angajaţii care au susţinut creşterea companiei, transformând provocările întâmpinate pe piaţa locală în noi oportunităţi de dezvoltare.

Astfel, în cadrul evenimentului aniversar organizat la începutul lunii octombrie pentru celebrarea unui deceniu de succes pe piaţa locală, Häfele România a adus mulţumiri speciale oamenilor care au făcut posibil acest succes şi care continuă să alimenteze ambiţia companiei de a-şi extinde reţeaua de distribuţie şi portofoliul de produse. ”Privim cu încredere viitorul datorită partenerilor care au crescut alături de noi în ultimii zece ani, datorită partenerilor noştri de nota zece care au inspirat fiecare decizie strategică din evoluţia noastră. Întotdeauna a fost vorba despre ei şi întotdeauna ei ne vor motiva şi ne vor inspira să aducem un plus de valoare serviciilor şi produselor noastre.” a afirmat Rodica Popescu.

Noul centru logistic va susţine creşterea afacerilor pe piaţa locală

 

Una dintre deciziile strategice, luate ca urmare a dorinţei companiei de a oferi partenerilor săi, servicii logistice de înaltă calitate şi livrare rapidă pentru peste 2000 de produse de stoc din portofoliul său, a fost relocarea depozitului şi sediului central Häfele România în VGP Park Timişoara, într-o unitate Build-to-Suit, clasa A, cu o suprafaţă de 3000 metrii pătraţi.

”Relocarea centrului logistic Häfele România într-un nou spaţiu care respectă cele mai înalte standarde tehnice şi de calitate în ceea ce priveşte construcţia de spaţii industriale şi care beneficiază de o poziţionare strategică în partea de nord-est a municipiului Timişoara, va furniza echipei noastre noi oportunităţi de îmbunătăţire a eficienţei operaţionale şi ne va pune la dispoziţie o parte dintre atuurile necesare pentru a le oferi partenerilor noştri mai mult decât produse, pentru a le oferii servicii complete.” a declarat Rodica Popescu.

Noul sediu central inaugurat în cadrul evenimentului aniversar, este format dintr-o zonă dedicată birourilor, cu o suprafaţă de 500 metri pătraţi, dotată exclusiv cu mobilier produs cu accesorii Häfele şi sisteme electronice de control al accesului din gamele proprii şi o zonă dedicată operaţiunilor logistice şi de depozitare, cu o suprafaţă de 2500 metri pătraţi.

Pe parcursul evenimentului, invitaţii au avut oportunitatea de a vizita noul sediu şi de a experimenta ultimele tehnologii pentru mobilier şi soluţiile inteligente pentru aplicaţiile arhitecturale utilizate de Häfele România în dezvoltarea birourilor proprii.

Häfele este o companie internaţională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul central în Nagold, Germania. A fost fondată în anul 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de ţări din întreaga lume. Häfele dezvoltă şi produce accesorii de feronerie şi sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici din Germania şi Ungaria. În exercitţiul financiar 2018, Grupul Häfele a realizat venituri de peste 1,4 miliarde de euro, având aproximativ 7.800 de angajaţi în 37 de sucursale şi numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO