Eveniment

(P) „Last call” pentru burse de studiu în valoare totală de până la 100.000 euro oferite la programul Executive MBA Bucharest

(P) „Last call” pentru burse de studiu în valoare...

Autor: Publicitate

01.09.2020, 08:00 414

Managerii şi antreprenorii mai au două săptămâni la dispoziţie pentru a aplica la programul Executive MBA Bucharest şi a beneficia de burse de studiu în valoare totală de până la 100.000 euro oferite de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena – cea mai mare universitate de business din Europa. Programul va incepe în luna noiembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 16 luni, cursurile având loc în Bucureşti, în regim part-time.

Executive MBA Bucharest se află în top trei cele mai bune programe de educaţie executivă din România şi este singurul care beneficiază de tripla-acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB. Programul este recunoscut şi apreciat pentru calitatea cursurilor, oportunităţile de networking şi profesorii reputaţi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, precum IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management - USA.

Programul de Executive MBA livrat de WU Executive Academy ocupă locul 46 în clasamentul publicaţiei The Economist al celor mai bune 50 programe de EMBA din lume.

„Contextul actual este privit de către mulţi profesionişti ca momentul oportun să studieze, pentru a se pregăti pentru noua normalitate şi a putea aplica modificări de strategie de îndată ce va fi necesar, astfel încât să iasă din criză mai puternici. Această tendinţă este reflectată de numărul crescut al candidaţilor înscrişi în programele WU Executive Academy până în prezent. Chiar dacă situaţia actuală ne-a îndreptat foarte mult spre învăţarea online, analizăm toate opţiunile pentru a face din nou posibilă predarea faţă în faţă, în sala de curs, începând cu această toamnă. Calitatea programelor noastre de MBA şi EMBA rămâne neschimbată, iar studenţii se vor bucura, ca şi în anii precedenţi, de o experienţă de învăţare unică, pe care o vor ţine minte întreaga viaţă”,  a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest. 

Programul include trei module internaţionale, două în Austria şi unul în SUA, care oferă studenţilor posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele despre diferite contexte instituţionale şi de a interacţiona cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziţie, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, care se axează în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări şi discuţii interactive între studenţi, dar şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

Viitorii studenţi pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea de 35.000 de euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la data de 15 septembrie. Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).  

„Managerii şi antreprenorii apreciază faptul că au posibilitatea de a urma un program de Executive MBA de înaltă calitate, chiar şi într-o perioadă mai dificilă. În noul context, punem un accent crescut pe sprijinirea financiară a viitoriilor participanţi la programul nostru, în orice mod posibil, şi încercăm să găsim soluţii financiare flexibile. Am crescut, de asemenea, fondurile dedicate burselor pentru femeile-lider, deoarece acestea se confruntă cu provocări speciale cauzate de pandemia de COVID-19”, a adaugat Adriana Codruţa Georgescu, Program Manager, Executive MBA Bucharest.

Prezent pe piaţa românească din 2006, programul de Executive MBA ofertit de WU Executive Academy numără peste 400 de absolvenţi. Studenţii au o medie de vârstă de 36 de ani şi o experienţă profesională de 14 ani, dintre care şapte ani petrecuţi în poziţii de conducere. Aproximativ 40% dintre studenţi îşi schimbă jobul în timpul programului, schimbarea incluzând avansarea în funcţie, în cadrul aceleiaşi companii.

Mai multe informaţii despre condiţiile de înscriere pot fi accesate aici: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

 

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial. Portofoliul educaţional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar şi diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educaţie executivă din Europa Centrală şi de Est.  

 

Contact media: Sorina Severin, 0765 001 395, sorina.severin@pi2.ro

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO