Eveniment

Palatul Şuter din centrul Bucureştiului se redeschide în septembrie ca hotel de cinci stele

Palatul Şuter din centrul Bucureştiului se redeschide...

Autor: Mirabela Tiron

06.06.2018, 17:35 666

Palatul Şuter din centrul Bucureştiului, clădire cumpărată în anul 2015 de Vasile  Albulescu de la familia Petre şi renovat, va fi redeschis în septembrie cu o clasificare de cinci stele, potrivit oficialilor companiei.

“Deschiderea Palatului Şuter se preconizează pentru 1 septembrie, hotelul urmând să fie clasificat la 5 stele plus, fiind singurul din ţară cu acest grad de confort. Clădirea a intrat în circuitul turistic în anul 2007, când a fost lansată pe piaţa hotelieră sub numele de Carol Park Hotel, atrăgând în anii care au urmat clienţi celebri care au ajuns în Capitală, printre care cântăreaţa Beyonce, actorul Nicholas Cage, Deep Purple sau Enrique Iglesias”,  a declarat Răzvan Pîrjol, directorul hotelului, absolvent şi fost director al Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elveţia.

Palatul Şuter, construit la începutul secolului al-19-lea ca reşedinţă a arhitectului elveţian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I, are 17 camere şi apartamente.

"(...) Ne propunem ca prin deschiderea hotelului Palatul Şuter să completăm oferta de city retreat bucureştean, cu un concept de ospitalitate contemporană, grevat pe şarmul unei clădiri de patrimoniu”, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO