Eveniment

Pandemia pune lacăt pe Târgul de Crăciun de la Sibiu. Evenimentul nu va mai avea loc

Pandemia pune lacăt pe Târgul de Crăciun de la Sibiu....

Autor: Laura Buciu

02.11.2020, 14:17 115

Târgul de Crăciun din Sibiu nu va mai avea loc, iarna aceasta, din cauza riscului creşterii numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, au anunţat, luni, organizatorii. Proiecţiile pe clădirile din centrul oraşului vor întreţine, însă, atmosfera feerică de sărbătoare.

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au anunţat, luni, că au luat decizia să suspende, iarna aceasta, organizarea Târgulu, pentru a elimina riscul infectării cu SARS-CoV-2.

„Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare, şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să anulăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă”, au transmis organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Aceştia precizează că sunt pregătiţi să organizeze evenimentul, în cazul în care situaţia epidemiologică se va îmbunătăţi.

Chiar dacă nu vor fi montate căsuţele unde meşteşugarii urmau să îşi vândă produsele specifice Crăciunului, proiecţii spectaculoase realizate pe fiecare clădire din Piaţa Mare vor fi din nou prezente, acestea urmând să întreţină atmosfera feerică a evenimentului.

Totodată, proiecţiile vor lumina tot centrul Sibiului într-un mod unic, transformându-l într-un loc de poveste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO