Eveniment

Parada de la Arcul de Triumf s-a încheiat. Aproape 20.000 de oameni au participat la defilare

Parada de la Arcul de Triumf s-a încheiat. Aproape...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

01.12.2018, 11:49 112

Parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală s-a încheiat, la eveniment participând aproximativ 20.000 de persoane venite să admire militarii şi tehnica Armatei. La manifestare au defilat aproape 4.000 de militari şi specialişti.

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave, între care şi aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, au defilat de 1 Decembrie, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Detaşamentele de militari străini au fost din Albania, Bulgaria, Canada, Cehia, Croaţia, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, SUA, Turcia şi Ucraina.

La paradă participat şi preşedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO