Eveniment

Parchetul cere arestarea directorului OTV Doru Iuga şi a altora, pentru acte sexuale cu minori

Parchetul cere arestarea directorului OTV Doru Iuga şi a altora, pentru acte sexuale cu minori

Autor: Ioana Burtea

01.07.2011, 10:29 717

Judecătoria sectorului 2 Bucureşti judecă, vineri, propunereaParchetului Capitalei de arestare a directorului OTV Doru Iuga şi aaltor persoane, pentru proxenetsim şi acte sexuale cu minori.

Directorul OTV Doru Iuga, omul de afaceri german Klaus Zander şialte patru persoane au fost reţinuţi, joi seară, în urma audierilorde la Poliţia Capitalei, patru fiind acuzaţi de proxenetism şi doide întreţinere de raporturi sexuale cu un minor, potrivit unorsurse judiciare.

Sursele citate au precizat că în urma audierilor au fost emiseşase ordonanţe de reţinere, inclusiv pentru Doru Iuga şi KlausZander.
Cei şase, dintre care patru sunt acuzaţi de proxenetism şi doi deîntreţinere de raporturi sexuale cu un minor, vor fi duşi, vineridimineaţă, la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, procuroriipropunând instanţei arestarea lor preventivă.

În urma audierilor a peste 20 de persoane, procuroriiParchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea subînvinuire a 15 persoane, dintre care patru pentru proxenetism, adeclarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, DianaSarca.

Audierile continuă la Poliţia Capitalei, unul dintre suspecţifiind adus din judeţul Maramureş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO