Eveniment

Partida de fotbal Germania - Olanda a fost suspendată după ce s-a primit o ameninţare cu bombă pe stadionul din Hanovra, unde trebuia să vină şi Angela Merkel

Partida de fotbal Germania - Olanda a fost suspendată...

Autor: Leila Bolat

17.11.2015, 20:35 499

Meciul amical dintre reprezentativele Germaniei şi Olandei, programat în această seară, a fost anulat şi stadionul din Hanovra, HDI Arena, a fost evacuat, informează L'Equipe.

Poliţiştii încă nu au făcut un anunţ oficial cu privire la motivul anulării jocului şi evacuării arenei, însă le-au cerut spectatorilor să plece acasă.

Echipa Germaniei se afla în Franţa vineri, când au avut loc atacurile teroriste de la Paris. Naţionala germană a disputat un meci amical cu selecţionata franceză pe Stade de France, în timpul jocului auzindu-se explozii din exteriorul arenei, ceea ce a dus la evacuarea preşedintelui Francois Hollande, care era prezent în tribună. La finalul partidei, spectatorii s-au strâns pe teren, fiind evacuaţi treptat. Naţionala Germaniei a petrecut noaptea la stadion, în vestiare.

Cel puţin 132 de persoane au fost ucise şi alte câteva sute au fost rănite, vineri seara, într-o serie de atentate teroriste comise în mai multe zone din Paris, care au fost revendicate de gruparea jihadistă Stat Islamic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO